PBSerum Cosmeceuticals

Pb Serums zijn Cosmeceuticals op basis van gevriesdroogde enzymen en kunnen gezien worden als cosmetica met farmaceutische eigenschappen. Het gebruik van deze enzymen in behandel- en thuisproducten op een farmaceutisch kwaliteitsniveau, werken in de diepere lagen van de huid.  Zij stimuleren de vernieuwing en inwendige functies van de cel. De werkzame stoffen zijn in staat de huid blijvend te beïnvloeden. De moleculaire samenstelling van pb serum is veel kleiner dan die van cosmeticaproducten, waardoor de ingrediënten dieper in de huid en beter door de huid opgenomen worden. De concentratie van de werkstoffen is daarnaast vele malen hoger, waardoor het effect veel krachtiger is en langduriger doorwerkt. De vriesdroogtechniek zorgt er voor dat de werkzame stoffen tot meer dan 15 jaar stabiel blijven. Dit zonder toevoeging van conserverings- of andere middelen. Het betreffen 100% pure ingrediënten.


De oorzaak aanpakken

PBSerum Cosmeceuticals richt zich specifiek op huidproblematieken. De gelaatsbehandelingen zijn zeer effectief en voor thuisgebruik zijn er diverse gevriesdroogde producten die de resultaten ondersteunen en versterken.


Behandeling bij

  • Rimpels in het gelaat
  • Verslapping van de huid
  • Huid met oneffenheden
  • Gecombineerde/vette/acne huid
  • Rosacea/couperose


PbSerum Equilibrium

Voor de beschadigde huid en oneffenheden,zoals littekens, zonschade, rode vlekken, rosacea en acne ontstekingen. De actieve ingrediënten geven de huid een rustig beeld en brengen de huid barrière opnieuw in balans.

PbSerum Multivit

Voor een gecombineerde vette/acne huid en kleine irritaties. Het vitamine B-complex verlaagt de talgproductie en verwijderd de glans op het gelaat.

PbSerum Radiant

Voor een vale, doffe en rokershuid en pigmentvlekken. Vitamine-C zorgt voor meer glans op het gelaat, verkleint de poriën en verminderd pigmentvlekken.


PbSerum Hyaluronic

Voor de droge/vochtarme huid en lijntjes en rimpels. Het Hyaluronzuur komt diep in de huid, voedt de huid voor een betere vochtbalans en vult de rimpels op van binnenuit.


PbSerum Extreme Firmness

Voor de huid die last heeft van verslapping en elasticiteitsverlies. De enzymen verstevigen de huid, brengen nieuw volume in de huid en verminderen rimpels. Huidverjonging die werkt.PBSerum kuren

Tijdens deze kuren wordt de huid intensief behandeld zowel in de salon als thuis. Daardoor kunnen we een prachtig resultaat behalen.
Wij adviseren u graag over de PBSerum kuren.

Boek deze behandeling

×