Gezicht

 

Onze gezichtsbehandelingen (verzorgend) zijn er voor alle wensen.
De Lavendel Relax behandeling is een korte behandeling bestaande uit een dubbele reiniging, warme compressen, verwijderen meeëters en gerstenkorrels, epileren of harsen van de wenkbrauwen en naar keuze gezichtsmasker of gezichtsmassage als afsluiting een dag/nachtverzorging desgewenst met kleine make up.

De Lavendel behandeling is een compleet verzorgende behandeling idem aan bovenstaande maar aangevuld met gezichtsscrub en zowel de gezichtsmassage als het masker.
Tijdens het masker kunt u kiezen om te blijven liggen met een heerlijk zacht muziekje op de achtergrond of eventjes genieten van een heerlijke koffie of thee.

Onze Lavendel+ behandeling is een echte plus deze behandeling is idem aan bovenstaande maar wordt uitgebreid met een luxe masker waarmee we een intensieve oppepper aan de huid geven.

De Premium gezichtsbehandeling is een op de huidconditie afgestemde luxe behandeling met een fruitzuurpeeling, een zeer intensief masker – massage met de luxe global creme – intensieve afsluiting met speciale serums en cremes.

Al onze behandelingen kunnen uitgebreid worden met huidverbeteringsmodules
PBSerum; smartpeeling met huideigen enzymen, zeer intensieve werkstoffen
Bindweefselmassage; intensief huidverbeterende massage
Seyo TDA: intensieve huidverbetering van binnenuit