Seyo TDA

 
Seyo TDA
Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

Schoonheidssalon Lavendel biedt haar klanten Seyo TDA. Seyo TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde farmaceuticals naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

De huid wordt niet aangeraakt
Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Zeer enthousiast
U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere klanten. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur wilt boeken of dat u het één keer per maand wil onderhouden.

Voor iedereen bereikbaar
Seyo TDA is voor iedereen bereikbaar (vanaf € 39,50 tot € 54,50 per behandeling) en een ultra moderne manier om het gewenste anti-aging effect te bereiken. Seyo TDA zal ook u verrassen!

 

 

 

 

 

 

 

SEYO TDA werkt met 3 verschillende cartridges:
HYAL N5 normale/droge 25+ huid (€39,50)
HYAL N10 veeleisende 30+ huid (€49,50)
MITOCELL droge en rijpere huid (€54,50)

HYAL N5:
Voor de normaal/droge 25+ huid
Voor de fundamentele behandeling van volgende indicaties:
-Droogtelijntjes
-Trekkerige huid
-Beginnende kraaienpootjes
-Expressielijntjes
-Vale /grauwe teint
-Wallen en kringen
-Droge (zonnebank)huid
-Gestresste huid
-Rokershuid

HYAL N10:
Voor de veeleisende 30+ huid
Alle indicaties van bovenstaande +
-Lijntjes op de bovenlip
-Kraaienpootjes verminderen
-Frissere uitstraling
-Conditie van de huid verbeterd
-Rimpels vervagen
-Decolleté krijgt een jongere uitstraling

MITOCELL:
Voor de droge en rijpere huid
Alle indicaties van bovenstaande +
-Spant de huid op
-Donkere randen om de ogen vervagen
-Zonschade verdwijnt
-Mini-facelift
-Expressielijnen worden afgezwakt
-Hals en decolleté worden opgespannen
Serums voor thuisgebruik:

-HYAL N5 SERUMSET
Oppervlakkige rimpels

Hyal N5 reduceert bij regelmatig gebruik zichtbaar de diepte van de rimpeltjes. Het beschermt de huid en verhoogt de elasticiteit en spankracht. Hyal N5 bevordert de vorming van collageen en versterkt het herstellend vermogen van de huid. Een halve ampul aanbrengen ‘s avonds voor uw gebruikelijke nachtcrème. Kuur van 20 dagen.

10 hersluitbare ampullen van 1 ml €39,50

-HYAL N10 SERUMSET
diepe (expressie) rimpels

Hyal N10 vult de huid op en voorziet haar van vocht. Het cel vernieuwingsproces wordt geactiveerd waardoor de structuur van de huid van binnen naar buiten zichtbaar en voelbaar verbetert. Hyal N10 bevordert de vorming van collageen en versterkt het herstellend vermogen van de huid. Hyal N10 zorgt er bovendien voor dat de structuur van de huid verbetert en de elasticiteit en spankracht zichtbaar wordt verhoogd. Het zelf herstellend vermogen van de huid wordt geoptimaliseerd. Een halve ampul aanbrengen ‘s avonds voor uw gebruikelijke nachtcrème. Kuur van 20 dagen.

10 hersluitbare ampullen van 1 ml €49,50

-MITO Cell SERUMSET
rimpels veroorzaakt door weefselverslapping

Mitocell is het resultaat van jarenlang doelgericht cel onderzoek. Net als Hyal N10 bouwt Hyal Mitocell depots in het diepere bindweefsel. Het activeert met name het cel vernieuwingsproces van de rijpere huid. De samenstelling van Mitocell zorgt er ook bij de rijpere huid voor dat de resultaten langdurig in stand blijven. Mitocell is ontwikkeld om de rijpere huid te beschermen en ervoor te zorgen dat de elasticiteit en spankracht van de rijpere huid wordt verbeterd. Mitocell bevordert de aanmaak van collageen bij de rijpere huid. Een halve ampul aanbrengen ‘s avonds voor uw gebruikelijke nachtcrème. Kuur van 20 dagen.

10 hersluitbare ampullen van 1 m €54,50

Waarom TDA ?

* TDA heeft een medische basis. De optimale balans van precisietechnologie en perfect zuivere actieve werkstoffen zorgen voor wetenschappelijk bewezen behandelresultaten.

* TDA is de enige non-invasieve regenerende therapie voor de huid met gepatenteerde phytofarmaceuticals.

* TDA is een revolutie op gebied van celregeneratie.

* TDA beïnvloedt de celdeling zodat rimpels geen kans meer krijgen en lijntjes verdwijnen.

* Alleen sterke huidcellen, die sterk blijven en zich in twee sterke dochtercellen delen kunnen er voor zorgen dat de huid er jonger uit gaat zien.

* Constructieve en duurzame huidverjonging en verbetering is het beste als de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. Alleen zo ontstaat een duurzaam resultaat.

F.A.Q.

Wat is TDA?
Tda is een gepatenteerde (dat wil zeggen een wetenschappelijk bewezen) therapie waar zonder aanraking van de huid d.m.v. zuurstof een werkstof dieper de huid wordt ingesluisd.

Micropartikels 1/5000ste van een millimeter wordt de werkstof door de huid getransporteerd. Micronisatie is een werkstof zo klein maken zodat het door de barrieres van de huid kan en dieper in de huid in de cel zijn functie (afhankelijk van het ampul/serum) kan vervullen. TDA systeem is wereldwijd het enige systeem dat dit kan.

Wat is het effect van TDA?
Direct na de behandeling ziet u uw huid stralender, lijntjes verminderen, de huid ziet er stralend uit. Uw huid voelt vol en verzadigd aan. Lijntjes verminderen
– Het proces voor nieuwe lijntjes/rimpels vertragen
– De huid wordt aangespoort zelf collageen en elastine aan te maken wat resulteert in huidverbetering

Het proces dieper in de huid begint pas als u de deur uitloopt, daar gaat uw huideigen hyaluron een binding aan met het hyaluron dat gebruikt is tijdens de behandeling zodat uw vocht en collageengehalte de weken erna gestimuleerd en vermeerderd wordt. Spectaculair in schoonheidsland.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Iedereen kan deze behandeling ondergaan. Geadviseerd wordt om deze behandeling vanaf het 30ste levensjaar met regelmaat te ondergaan.

Hoelang duurt een behandeling?
Een sessie duurt 20 minuten, uw huid wordt gereinigd, voorbereid met saffieren en daarna wordt het programma gestart dat exact 8.24 minuten duurt. U kunt het ook combineren met een fruitzuurbehandeling om de opnamecapaciteit van uw huid nog meer te vergroten of na een gelaatsbehandeling, deze is in de laatst genoemde situatie in plaats van het masker.