Anbos beautyvoordeelpas

Je behandeling of product veel goedkoper óf zelfs gratis met de ANBOS beautyvoordeelpas.

Bij ons verkrijgbaar voor € 6,95

1. Zodra je de pas hebt ontvangen, kun je met de code die op de pas staat, jezelf aanmelden op www.beautyvoordeelpas.nl

2. Als je online shopt via de website van de beautyvoordeelpas, ontvang je de hoogste korting en krijg je een gedeelte van het aankoop bedrag terug. de meest bekende webwinkels van Nederland doen hieraan mee. Het bedrag dat de webwinkel aan de pashouder teruggeeft, wordt gestort op jouw voordeelpas. Deze bedragen staan vermeld bij “cashback”.

3. Heb je eenmaal de webshop gevonden dan zie je ook direct of er nog een extra speciale korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop. Dit wordt aangegeven met een schaartje. Deze extra korting wordt meteen verrekend bij het afrekenen in de webshop.

4. De “cashback”wordt na goedkeuring door de webshop op je eigen account gestort.

5. Zodra je het opgebouwde tegoed wil laten uitbetalen, is dit mogelijk met één druk op de knop. Als je op uitbetalen klikt, krijg je een tegoedbon waar het tegoed met 5,- administratiefee op staat. De tegoedbon print je uit en lever je in bij je eigen schoonheidssalon. De salon verrekent dit met de behandeling of het product dat je afneemt.

6. Het is wel belangrijk dat tijdens het shoppen geen onderbreking plaatsvindt gedurende het aankoopproces. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Het is anders niet mogelijk de cashback aan je toe te kennen.

Meer informatie? Ga naar www.beautyvoordeelpas.nl/uitleg