Skin Boost

 

Skin Boost

Posted by Cindi Jansen in Nieuws 12 okt 2017

Ieder seizoen beïnvloedt je huid op een andere manier. In de zomer heb je bijvoorbeeld hydraterende crèmes en zonbescherming nodig en in de winter en herfst heb je juist weer andere, vaak rijke producten nodig. De droge lucht van de kachel en de kille koude lucht buiten maken je huid droog.

Waar je het beste mee kunt beginnen als de bladeren eenmaal van de bomen vallen is het peelen van je huid. Dit voorkomt dat je huid er verdikt, bleek en vaal uit gaat zien nadat je bruine kleur van de zomer verdwijnt. Peelen zorgt voor een gladde, frisse en een stralende huid, waardoor ook de doorbloeding van je huid zal verbeteren. Ook worden verzorgingsproducten hierdoor beter in de huid opgenomen.

Upgrade je behandeling met een peeling module + € 25
Dit kan zijn de PBSerum Radiant. De Smartpeeling in combinatie met gevriesdroogde Vitamine C zorgt voor meer glans, verkleint poriën en vermindert pigmentvlekken. PBSerum Radiant verheldert en verhoogt de stevigheid van de huid of kies voor de Fastpeel Microdermabrasie module hierbij worden fijne kristallen op de huid gespoten waardoor de bovenste dode huidcellen van huid worden verwijderd met een frisse zijdezachte huid als resultaat.
Wilt u een superintensieve Skinboost behandeling dan combineren we de Fastpeel Microdermabrasie met PBSerum Radiant en heerlijk hyaluronmasker. Boek deze behandeling

foto van Schoonheidssalon Lavendel.