Marc Inbane Mousse + glove

 

Marc Inbane Mousse + glove

Posted by Cindi Claassen in 29 jun 2021

49.90

No more milky white legs!!

Nu bij aankoop van de Mousse gratis de glove

op=op

niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Beschrijving

No More Milky White legs is ook verkrijgbaar voor 65 spaarpunten

Natural Tanning Mousse (150ml)

Tot 9 dagen een zomerse teint en energieke uitstraling met dé MARC INBANE mousse! Onze tanning mousse is niet zomaar een zelfbruiner. Deze bevat namelijk 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW; een hyaluronzuur die als enige doordringt tot de diepere huidlagen. Dit stimuleert o.a. de vorming van Collageen en verbetert de huidstructuur. De zelfbruiner mousse breng je eenvoudig aan met onze tanning Glove.

Glove

Handig in gebruik – Speciaal ontwikkeld voor de Natural Tanning Spray van Marc Inbane – Wachmachine bestendig tot 30 graden – Met ophanglus

Speciaal voor de Marc Inbane Natural Tanning Spray is een handschoen ontwikkeld om de tanning spray op lastig bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen) zelf eenvoudig te kunnen aanbrengen. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de Natural Tanning Spray egaal over de huid verspreid, waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen. De Marc Inbane glove voelt zacht en comfortabel aan, heeft sterke vezel en pluist niet. De handschoen is gemaakt van duurzaam materiaal en is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Met de handige ophanglus hang de handschoen gemakkelijk op. De handschoen is wachmachine bestending tot 30 graden.

Gebruiksaanwijzing
• Spray de vloeistof gelijkmatig over het gehele oppervlak van de handschoen.
• Wrijf met vloeiende bewegingen over de huid. De spray wordt vervolgens mooi en egaal door de huid opgenomen met als resultaat een prachtig gebruinde teint.

Tips
• De Glove kan ook worden gebruikt voor gezicht, hals en decolleté.
• Voor het behoud van de kwaliteit raden wij het gebruik van droogtrommel en wasverzachter af.