Algemene voorwaarden

 

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

Schoonheidssalon Lavendel is telefonisch bereikbaar op het nummer 0318 554015.
Wanneer wij met een behandeling bezig zijn nemen wij geen telefoon aan. U kunt dan een bericht inspreken op het antwoordapparaat waarop wij z.s.m. terug zullen bellen. Een bericht achterlaten via de website (contactformulier) is eveneens mogelijk. Ook hierop zullen wij zeer spoedig reageren.

EERSTE BEZOEK/INTAKE GESPREK

Wanneer u voor de eerste keer Schoonheidssalon Lavendel bezoekt is er een korte intake waarbij u uw wensen en verwachtingen kenbaar kunt maken. Komt u voor een gezichtsverzorging dan wordt er ook een huidanalyse gemaakt.
Vervolgens wordt besproken wat uw wensen zijn, welke behandelmogelijkheden er voor u zijn en zal er samen met u een behandelplan worden opgesteld. Tevens wordt er overlegd met u welke samenwerking met de thuisproducten er mogelijk is om tot de beste resultaten te komen. Geeft u toestemming om tot behandeling over te gaan, dan worden de vervolgafspraken ingepland.

AFSPRAKEN/ANNULERING

Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak. Wij reserveren speciaal tijd voor u in de agenda zodat alle aandacht naar u gaat. Daarom zijn wij genoodzaakt om de geboekte behandeling in rekening te brengen wanneer u binnen 48 uur uw afspraak annuleert omdat het voor ons dan niet meer mogelijk is deze tijd in te vullen. De kosten worden natuurlijk niet doorberekend wanneer u zelf voor vervanging zorgt.

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf een bedrag van € 10,00 of voor een gewenste behandeling. Deze bonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

FOTO’S EN ANDER BEELDMATERIAAL

Tijdens bepaalde behandelingen kunnen voor en na foto’s van de huid genomen worden om de voorgang te kunnen volgen. Deze foto’s kunnen voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Wanneer u dit niet wenst kunt u tijdens de intake of bij het maken van de foto’s kenbaar maken. Wanneer foto’s geplaatst worden zullen wij altijd rekening houden met de privacy van de klanten en de foto’s zo plaatsen dat de personen onherkenbaar zijn.

BEHANDELEN

Gedurende het behandeltraject is het van belang dat u alle wijzigingen in uw gezondheidstoestand en medicijnen aangeeft. Schoonheidssalon Lavendel dient te allen tijde op de hoogte gebracht te worden van veranderingen die van invloed kunnen zijn op de behandeling.

BETALING

Bij Schoonheidssalon Lavendel kunt u uw behandeling na afloop contant of per pin betalen.

SPAARSYSTEEM

Bij Schoonheidssalon Lavendel  kunt u bij aankoop van producten sparen voor korting op producten bij Auriège of cadeaus bij InspiraMed. U ontvangt geen punten bij acties en/of aanbiedingen.

PRIVACY

Schoonheidssalon Lavendel hecht grote waarde aan privacy. Uw persoonlijke en medische gegevens worden dan ook met zorg behandeld.
Alleen Schoonheidssalon Lavendel diegene die betrokken is/zijn bij de behandelingen krijgen inzage in uw gegevens. Dit houdt in dat uw gegevens nooit aan derden worden verstrekt zonder uw toestemming.

VERGOEDINGEN

De vergoedingen voor behandeling verschillen per huidaandoening en per zorgverzekeraar. De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering; acnebehandeling. Om in aanmerking te komen voor een geheel of gedeeltelijke vergoeding heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. Neemt u voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar of raadpleegt u voor een vergoedingenoverzicht de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

KWALITEIT

Kwaliteit staat in een hoog vaandel binnen onze salon. Schoonheidssalon Lavendel is aangesloten bij de ANBOS. De ANBOS is de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten en registreert de specialisaties.

KLACHTENREGELING

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u hierover een klacht, laat het ons dan weten. Wij zullen uw klacht met uiterste zorg behandelen. Wanneer u van mening bent dat wij uw klacht niet naar behoren hebben opgelost of heeft u behoefte aan een bemiddelingsgesprek, dan kunt u dit aanvragen bij de geschillencommissie van de ANBOS.

AANSPRAKELIJKHEID

Schoonheidssalon Lavendel is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade op welke wijze dan ook mits deze valt onder de aansprakelijkheidsverzekering.