Door jarenlange ervaring en het continue volgens van opleidingen en trainingen
bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan behandelingen.

HuidverbeteringGezichtsbehandeling
 
 De behandelingen zijn stuk voor stuk prachtig. Ze worden op uw huid(conditie) afgestemd.

hannah behandelingen, combinaties met microdermabrasie, PBSerum of Seyo TDA

Huidverbetering specialiteiten

Onze specialisatie. Wij bieden o.a.
De hannah bindweefselmassage.  Deze is te boeken in de hannah Experience of hannah Boost your skin. Door massage wordt conditie van de huid aanzienlijk verbeterd. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.
Microdermabrasie intensief polijsten (dmv kristallen) van de huid waardoor er een prachtig nieuwe huid te voorschijn komt. Deze behandeling is perfect bij een huid die een oppepper nodig heeft of in kuurvorm bij littekens.
PBSerum een prachtige nieuwe behandeling in ons assortiment waarbij we werken met cosmeceuticals.
Deze 100% natuurlijke enzympeeling pakt huidproblemen intensief aan op een zeer zachte wijze. Deze behandeling worden toegevoegd als oppepper of bij een probleem als kuur.
Seyo TDA is één van de favoriete behandelingen door middel van zuurstof worden hoog geconcentreerde werkstoffen (waaronder hyaluron) in de huid getransporteerd om de huid zeer intensief te voeden en versnelde huidveroudering te voorkomen.

Anti agingNatural Face Lifting massage deze massage is de enige manuele massage die de huid en de spiertonus verstevigd. Direct na de eerste behandeling voelt en ziet u resultaat.
Sculp tijdens deze training leert u zelf hoe u thuis de één van bovenstaande behandelingen kunt bijhouden
ontzettend leuk om te leren en heel effectief.

  • Bindweefselmassage

    𝘿𝙚 𝙝𝙖𝙣𝙣𝙖𝙝 𝘽𝙞𝙣𝙙𝙬𝙚𝙚𝙛𝙨𝙚𝙡𝙢𝙖𝙨𝙨𝙖𝙜𝙚 stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a....

×