hannah

 

Behandelingen voor intensieve en langdurige huidverbetering.

De eerste keer starten we een Kennismakingsbehandeling deze begint met een intake hier kunt u uw wensen kenbaar maken.
Iedere hannah behandeling begint met een huidmeting om de producten aan uw huid(conditie) aan te kunnen passen.
Volgens het stappenplan van hannah krijgt u de behandeling met producten afgestemd op de behoefte van uw huid.
Na de behandeling het advies voor thuisgebruik.

Samen werken we aan het beste resultaat. In de salon met de juiste producten/behandelingen en thuis met de verkregen adviezen en producten.

hannah behandelingen

hannah Intens Treatment  
Tijdens deze uitgebreide hannah behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Door het inzetten van Ultra Geluid kan nog meer huidverbetering worden gerealiseerd. Deze behandeling is inclusief het epileren/harsen van de wenkbrauwen.

hannah Xperience  
Deze uitgebreide hannah behandeling bevat naast de vijf stappen: reinigen, peelen,stimuleren, herstellen en beschermen een bindweefselmassage. Deze intensieve maar ontspannende massage is de kroon op de hannah behandeling na deze behandeling voelt u huid als herboren. Deze behandeling is inclusief het epileren/harsen van de wenkbrauwen.

hannah Fruitzuur 
Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met natuurlijke fruitzuren. Er wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid
én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen ende huid steviger en zichtbaar gladder is.

hannah Seizoensbehandeling lente/zomer/herfst winter 
hannah boost is een wisselende boost seizoens treatment met de hannah bindweefselmassage en afwisselend met fruitzuur of seyo tda of microdermabrasie.

hannah Bindweefselmassage 
losse hannah bindweefselmassage (start je met bindweefselmassages dan is het aan te raden te starten met een kuur).

hannah Intens clean
Intens clean is een kort intensief reiniging. Deze behandeling is met een enzympeeling, intensief uitreinigen van de huid en een cleansing masker (exclusief epileren/harsen wenkbrauwen)

hannah Boost your skin
Bindweefselmassage, enzympeeling, werkstoffen insluisen met ultra geluid. Een prachtige boost voor je huid!