Huidcoach @home

 
hannah huidcoach Veenendaal

Huidcoach @home

Posted by Cindi Claassen in @home 28 apr 2020

Mis je de heerlijk ontspannen behandelingen? Daar kan ik om dit moment helaas niets aan veranderen, de salon is zeker nog tot 20 mei gesloten.
Veiligheid boven alles en hopen dat voor deze nare periode het einde snel in zicht is.
Hoe we straks verder gaan als het leven weer ‘normaal’ is weet nog niemand.
Kunnen we uberhaupt wel weer een ‘normaal’ leven gaan leiden?

@home

Nog geen huidverbeterende behandelingen in de salon maar dat betekend niet dat je thuis niet iets extra’s voor je huid kan doen.
We kunnen samen een boost@home voor je samenstellen.
Naast je gebruikelijke huidverzorging kunnen we een boost (kuur) voor thuis inzetten.

Dit kan bijvoorbeeld met de Primum Elixer en de Cell Active de huid krijgt een intensieve oppepper de celvernieuwing wordt gestimuleerd evenals een intensieve zuurstof impuls waardoor het huid een flinke workout krijgt! De werkstoffen van de andere huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen en je huid zal stralen.
Heb je last van pigmentvlekken? Dan kunnen we inzetten op het pigment. In de ochtend de Prepare Potion, de Fade Treatment en je Sun Perfection. In de avond de Oxys genes en het Opulence Serum

Advies

Wil je advies over wat het beste voor jou huid/huidconditie is?  Neem dan contact met me op dan stellen we samen jou boost@home samen. Telefonisch of via een video-call. Ik kan je tips en tricks geven zodat jou huid in topconditie blijft ook al kan je nu even niet in de salon terecht voor behandeling.