Natural tanning spray

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.

Marc Inbane

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Geboortedatum: 21 April 2012

De Marc Inbane producten zijn verkrijgbaar in de salon
Wilt u het eerst eens proberen? Kom langs en ervaar!!

Marc Inbane Spray 200 ml (goed voor 60 gezicht en decollete behandelingen) € 39,95
Marc Inbane Scrub 75 ml € 34,95
Marc Inbane Kabuki kwast € 24,95
Marc Inbane Grote kwast € 29,95
Marc Inbane Travelset € 39,95 (50 ml spray + kabuki kwast + mooie toilettas)
Marc Inbane Glove € 9,95

Wilt u eerst de behandeling proberen?

Boek deze behandeling

×