Marc Inbane Natural tanning glove (handschoen)

 

Marc Inbane Natural tanning glove (handschoen)

Posted by Cindi Claassen in 12 okt 2019

9.95

Speciaal voor de Marc Inbane Natural Tanning Spray is een handschoen ontwikkeld om de tanning spray op lastig bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen) zelf eenvoudig te kunnen aanbrengen.

Categorie:

Beschrijving

Handig in gebruik – Speciaal ontwikkeld voor de Natural Tanning Spray van Marc Inbane – Wachmachine bestendig tot 30 graden – Met ophanglus

Speciaal voor de Marc Inbane Natural Tanning Spray is een handschoen ontwikkeld om de tanning spray op lastig bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen) zelf eenvoudig te kunnen aanbrengen. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de Natural Tanning Spray egaal over de huid verspreid, waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen. De Marc Inbane glove voelt zacht en comfortabel aan, heeft sterke vezel en pluist niet. De handschoen is gemaakt van duurzaam materiaal en is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Met de handige ophanglus hang de handschoen gemakkelijk op. De handschoen is wachmachine bestending tot 30 graden.

Gebruiksaanwijzing
• Spray de vloeistof gelijkmatig over het gehele oppervlak van de handschoen.
• Wrijf met vloeiende bewegingen over de huid. De spray wordt vervolgens mooi en egaal door de huid opgenomen met als resultaat een prachtig gebruinde teint.

Tips
• De Glove kan ook worden gebruikt voor gezicht, hals en decolleté.
• Voor het behoud van de kwaliteit raden wij het gebruik van droogtrommel en wasverzachter af.