MSC Viscollageen naturel

 

MSC Viscollageen naturel

Posted by Cindi Claassen in 08 jan 2024

Beschrijving

Waarom is het nemen van een viscollageen supplement nuttig?

Vis bevat naast de gezonde goede vetten ook hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn onze bouwstoffen. Naarmate we ouder worden of gaan sporten, worden ze belangrijker. Van al het eiwit in ons lichaam is 30% collageen. Bindweefsel geeft ons structuur en stevigheid. Het belangrijkste onderdeel hiervan is collageen. Ook huid, botten, pezen, kraakbeen, gewrichtsbanden, bloedvaten en tanden bestaan voor een groot gedeelte uit collageen. Naarmate we ouder worden, neemt de collageen productie af. De lichaamseigen aanmaak van collageen wordt door de inname van viscollageen capsules of viscollageen poeder (en met de hulp van vitamine C) ondersteund.

Omegaflow heeft gekozen voor het superieure viscollageen, omdat het aminozuurprofiel het meest vergelijkbaar is met het menselijk collageen . Het MSC-keurmerk is voor ons het bewijs dat de viscollageen afkomstig is van wilde vis en dus niet kweektilapia, varkens of koeien.

Tussen Nova Zembla, Spitsbergen en Noorwegen ligt de Barentszzee, vernoemd naar Willem Barentsz, de ontdekkingsreiziger. Hier vandaan trekt de Arctische kabeljauw langs de Noorse eilandengroep Lofoten. Al eeuwenlang wordt een gedeelte gevangen door Noorse vissers. De filet gaat naar de supermarkt. Van andere bruikbare delen wordt naast visolie ook collageen gemaakt. Dit gebeurt in moderne faciliteiten, waar de Noren net zo trots op zijn als op hun wilde natuur. Deze milieuvriendelijke werkwijze levert niet alleen topkwaliteit op, maar het heeft ons ook het strengste keurmerk (MSC) voor duurzame visserij opgeleverd.

Kenmerken

  • bevat alleen viscollageen peptiden: > 95% eiwit
  • lost goed op
  • zonder toegevoegde smaak of zoetstof
  • één ingrediënt

150 gram | 30 doseringen | met maatschep

Ingredienten

  • Viscollageen peptiden (van Noorse Kabeljauw)

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse dosering: Los 1 maatschepje of afgestreken eetlepel (5 gram) op in een glas water, melk, yoghurt of thee. Goed voor 30 dagdoseringen.

Aanbevolen dosis niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde en evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Op aanvraag kunt u een bestelling plaatsen bel of mail voor meer informatie 
of stuur een Whatsapp bericht naar 0318 554015